Aktuella uppdrag

                                                   Jobba med oss!

 

Här nedan ser du de aktuella uppdragen vi har just nu. Som de flesta andra så kräver inte vi att du ska jobba flera veckor i sträck. Bor du på orten eller i närheten av där vi söker medarbetare är du välkommen att höra av dig även om du bara vill jobba några ströpass här och där. Vi ser dock gärna att du initialt kan göra några pass ganska tätt för inskolningens skull.


Självklart så får du resan betald till och från jobbet, om du har pendlingsavstånd. Vi betalar 18.50 kr/mil om du använder egen bil. Måste du bo på arbetsorten, ja då fixar vi boendet!


EDA Kommun

Eda är beläget helt ut i väster mot norska gränsen i Värmland. En vacker bygd, som är kända för bland annat sina vita älgar, som ses ibland när man som sjuksköterska åker runt i bygden. Den vackra naturen bjuder på många upplevelser, och för den shoppingintresserade så finns tre stora köpcenter!

För Edas vidkommande så är Arveda Vårdkonsult det enda kontrakterade bolaget, och vi söker fortfarande sjuksköterskor till ett fåtal kvarvarande turer. Möjlighet kan finnas till extrajobb även under resten av året.

Nytt för 2022! Vi söker även undersköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter till Eda!

ARVIKA Kommun

Arvika har gjort sig känd för att vara den optimala sommarstaden. Beläget i västra Värmland, vid Glafsfjordens strand. Glafsfjorden är att räkna som Sveriges innersta hamn, med utlopp i Vänern. Massor av kultur präglar sommarstaden, såsom Hamnfesten, Gammelvala, viskvällar med mera. Restaurangtät stad, med för storleken ett imponernade uteliv.

 Är du intresserad av att arbeta i kommunen, veckovis eller ströpass, hör av dig!!

Nytt för 2022!! Vi söker även undersköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter till Arvika!

LUDVIKA, SÄTER, BORLÄNGE, FALUN, GAGNEF, HEDEMORA

Vackra orter i Dalarna, med massor av aktiviteter! Där söker vi nu flera sjuksköterskor. Sedvanliga arbetsuppgifter, och bra villkor för rätt personer! Uppdragen  löper fram till i höst. Heltid/deltid med blandad tjänstgöring.

Kan du bara jobba deltid? Kortare period? Hör av dig så får vi diskutera det!

TANUM, SOTENÄS, LYSEKIL, MUNKEDAL och STRÖMSTAD


Inför sommaren 2022 söker vi nu även personal till Västkusten!  Ovanstående väldigt vackra kustkommuner har behov av sjuksköterskor i kommunal vård. Vi söker även arbetsterapeuter samt sjukgymnaster till dessa kommuner. Hör du till någon av ovanstående yrkeskategorier, tveka inte att höra av dig så får vi berätta mer!

Flipstad Kommun


I Östra delarna av Värmland ligger Filipstad, en kommun med ca 10000 invånare. Kulturellt viktig ort i den svenska historien. Hit söker vi sjuksköterskor inför sommaren 2022.

Uddevalla Kommun


Nu har vi även tagit steget längre norrut på kusten, till vackra Uddevalla! Vi söker där sjuksköterskor som kan tänka sig att jobba i sedvanlig kommunal miljö, dag/kväll/helg. Uppdragen gäller sommaren 2022 än så länge. Är du intresserad, hör av dig till oss!Årjängs Kommun


Årjäng ligger i sydvästra delen av Värmland, naturskönt invid norska gränsen. Hit söker vi sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter under 2022.