Företaget

ARVEDA VårdKonsult AB


Besöksadress

Torggatan 10

67131 ARVIKA

 

Vi finns rent fysiskt i Arvika Kommun, där vi har vårt huvudkontor. Uppdragen däremot är över hela landet. Vi är måna om den lokala förankringen hos vår personal, varför vi försöker att tillgodose behovet av sjuksköterskor och läkare med personal boende på eller nära uppdragsorten. På så vis kan vi hålla nere timpriset som faktureras i kombination med att vi kan ge vår personal bästa tänkbara lön.


Kollektivavtal


Vi har självklart kollektivavtal med Vårdförbundet. Det innebär att du självklart är försäkrad och omfattas av arbetsmarknadens spelregler .


Men det viktigaste av allt: 


-Pensionsavsättning via Collectum


Vilka är vi då?

Tony Gullquist

VD

Jag är sjuksköterska/narkossköterska, med massor av år i yrket. Jobbar sen länge på ambulansen, söver en del, samt jobbar aktivt som sjuksköterska i företaget. Mitt stora uppdrag i Arveda Vårdkonsult AB är att sköta upphandlingar, personalplanering mm. 


Mig når du på telefon 0704128634, eller mail tony.gullquist@arveda.se


Vi hörs! 

/Tony

Jenny Gullquist

Vice VD

Jag är också sjuksköterska, narkos och ambulans som specialistutbildningar. Jobbar även jag på ambulansen sen länge, samt söver en del. Jobbar aktivt som sjuksköterska i företaget, samt hanterar schema och löner för våra kollegor.


Mig når du på telefon 0709994181 eller mail, elgen32@hotmail.com